Breakers Beach icon

Holland’s Finest Beach House

Breakers Beach House, ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht over de Noordwijkse kust. Geïnspireerd door de Amerikaanse Long Beach – Victoriaanse stijl wordt Breakers Beach House omschreven als een warm en functioneel restaurant; u waant zich aan de Franse Riviera.

De gerechten op de menukaart wisselen met de seizoenen mee. Voor chef kok Mitchell Hendriks is dit vanzelfsprekend. Hij kookt puur en verfijnd en zijn focus ligt op vis. Luisterend naar de wens van zijn gasten maakt hij samen met zijn culinaire team creatieve gerechten en menu’s. Jos van Putten, restaurantmanager van Breakers, kent jarenlange ervaring in de hospitality. Van een reservering voor twee personen tot een bruiloft waar hij 100 personen mag verwelkomen, hij laat iedereen welkom voelen in het unieke Breakers Beach House. Samen met het professionele Breakersteam maken zij ieder bezoek aan Breakers een belevenis.

Het restaurant is het hele jaar door geopend. In de wintermaanden brengt de open haard de gezelligheid naar binnen. In de zomermaanden ontvangen wij u, mits het Nederlandse weer het toelaat, onze gasten graag op ons schitterende terras. Gelegen op het zuidwesten biedt dit de hele dag door heerlijk confort in de zon en wanneer de avond valt zien we een prachtige zonsondergang.

Sfeerimpressie