Over ons

Breakers Beach House, gelegen direct aan het strand, biedt een prachtig uitzicht over de Noordwijkse kust.

Breakers Beach House, gelegen direct aan het strand, biedt een prachtig uitzicht over de Noordwijkse kust. Geïnspireerd door de Amerikaanse Long Beach – Victoriaanse stijl, wordt Breakers Beach House omschreven alsof je je aan de Franse Riviera waant. Het restaurant is open en wordt omschreven als warm en functioneel.

Gerechten die wisselen met de seizoenen mee. Voor chef kok Ben van der Ark is dit vanzelfsprekend. Hij kookt puur en verfijnd en zijn focus ligt op vis. Luisterend naar de wens van zijn gasten, maakt hij samen met zijn culinaire team creatieve gerechten en menu’s. Jos van Putten, restaurant manager van Breakers, kent jarenlange ervaring in de hospitality.  Van een reservering voor twee personen tot een bruiloft waar hij 100 personen mag verwelkomen, hij laat iedereen welkom voelen in het unieke Breakers Beach House. Samen met het professionele Breakers team, maken zij ieder bezoek aan Breakers uitstekend.

Het restaurant is het hele jaar door geopend. In de wintermaanden, brengt onder andere de open haard, de gezelligheid naar binnen. In de zomermaanden ontvangen wij, mits het Nederlandse weer het toelaat, onze gasten graag op het terras. Gelegen op het zuidwesten, biedt dit de kans op een prachtige ondergaande zon.