Contact


  Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

  Breakers Beach House

  Openingstijden
  Breakers Beach House vanaf dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 22:00. Onze keuken is open voor de lunch van 12:00 – 16:00 en voor het diner van 18:00 – 22:00.
   
  Vanaf maandag 31 oktober tot en met zondag 3 april zijn wij op maandag gesloten met uitzondering van de vakanties en feestdagen. 
   
  Hondenbeleid
  Honden zijn in het restaurant bij Breakers het hele jaar niet toegestaan. We wijzen u er graag op dat het voor honden verboden is het strand te betreden vanaf 1 juni t/m 31 augustus. Buiten deze data zijn honden wel welkom op ons terras.
   
  Dress Code
  Onze dress code is beach casual. Zwemkleding is bij ons niet toegestaan. Bovenkleding is bij ons verplicht. 
   
  Koningin Astrid Boulevard 5
  2202 BK
  Noordwijk aan Zee
  Nederland
  Telefoon: +31 (0)71 365 1302
  E-mail: Breakers2@huisterduin.com
   
  Vanwege veiligheidsredenen is het niet mogelijk om bij Breakers Beach House te parkeren. Dit geld ook als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart. Het is wel mogelijk om in- en uit te stappen bij het restaurant. U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. U betaalt  €4.00 per uur waar u bij gebruik van de faciliteiten een korting van 50% op de parkeerticketprijs ontvangt. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 20 elektrische oplaadpalen. Voor een vergoeding van €0,52 per kWh kan men hier gebruik van maken.  Indien u slecht ter been bent, bieden wij een shuttle service vanaf het hotel naar Breakers Beach House en terug.