Contact  Breakers Beach House

  Openingstijden
  Breakers Beach House maandag t/m zondag geopend van 12:00 tot 22:00. Onze keuken is open voor de lunch van 12:00 – 16:00 en voor het diner van 18:00 – 22:00.
   
  Hondenbeleid
  Honden zijn niet toegestaan in het restaurant. Honden zijn welkom op het terras van 1 september tot en met 31 mei. Let op! In de periode 1 juni tot en met 31 augustus zijn honden niet toegestaan op het strand. 
   
  Dress Code
  De Dress code is beach casual. Zwemkleding is niet toegestaan. Bovenkleding is  verplicht. 
   
  Koningin Astrid Boulevard 5
  2202 BK, Noordwijk aan Zee
  Nederland
  Telefoon: +31 (0)71 365 1302
  E-mail: Breakers2@huisterduin.com
   
  Parkeren
  Vanwege veiligheidsredenen is het niet mogelijk om bij Breakers Beach House te parkeren. Dit geld ook als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart. Het is wel mogelijk om in- en uit te stappen bij het restaurant. U kunt uw auto parkeren op het parkeerdek of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. U betaalt  €4.00 per uur waar u bij gebruik van de faciliteiten een korting van 50% op de parkeerticketprijs ontvangt. Grand Hotel Huis ter Duin heeft 20 elektrische oplaadpalen. Voor een vergoeding van €0,52 per kWh kan men hier gebruik van maken.  Indien u slecht ter been bent, bieden wij een shuttle service vanaf het hotel naar Breakers Beach House en terug.
   
  Verkeershinder
  Van 4 september 2023 tot en met 22 december 2023 vinden er wegwerkzaamheden plaats op de Grent en Picképlein te Noordwijk. Dat betekent dat de snelste weg richting Breakers Beach House en Grand Hotel Huis ter Duin niet toegankelijk is.
  Bekijk hier de verkeersomleiding
   
  €200 &  €500 biljetten
  Grand Hotel Huis ter Duin en haar restaurants zijn verplicht om per ingeleverd biljet van €200,-/€500,- een bedrag van €5,- af te staan aan de bank. Deze kosten worden aan de gast doorbelast.  Daarnaast dienen wij de oorsprong van het biljet te registeren, door middel van uw naam en ID nummer. Uw ID nummer wordt enkel gebruikt voor registratie van de biljetten.