Breakers Dog Treatment

Niets is soms fijner dan een heerlijke strandwandeling langs de Nederlandse kust. Daarvoor is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn voor u en uw hond bij Breakers Beach House.

Uw hond is  welkom in Breakers Beach House en daarvoor berekenen wij €9.50 per hond. Uw viervoeter ontbreekt het aan niks met de echte Breakers Treatment. Een bijdrage van de charge wordt gedoneerd aan Stichting Hulphond. Uiteraard gelden wel de volgende huisregels voor uw viervoeter:

  • In Breakers is uw hond ten alle tijden aangelijnd; 
  • Team Breakers behoudt zich het recht om u aan te spreken op het gedrag van uw hond en eventuele verzoeken dienen ten alle tijden te worden opgevolgd;
  • Eventuele schade aangericht door de hond belasten wij aan u door;
  • Honden zijn welkom van 12.00 uur tot 20.00 uur;
  • Natte of vieze honden verwelkomen wij niet in het restaurant. Al onze gasten zijn verzorgd en dit verwachten wij ook van uw viervoeter. Indien gewenst stellen wij materiaal ter beschikking om uw hond op te frissen.
  • Van 1 september tot 1 juni zijn honden welkom in Breakers Beach House. De overige maanden is het op last van de gemeente niet mogelijk om uw viervoeter mee te nemen naar Breakers Beach House.

Stichting Hulphond
Grand Hotel Huis ter Duin kent een jarenlange partnership met Stichting Hulphond. Breakers Beach House maakt daar vanaf nu ook deel van uit en doneert een bijdrage van de opbrengst aan de stichting die mensen helpt met een fysieke of geestelijke zorgvraag middels de inzet van een hulphond of door systemische ervaringsgerichte therapie.

Gemeente beleid
Van 1 juni tot 1 september, verbiedt de gemeente Noordwijk, honden op de stranden en in de strandpaviljoens, waaronder Breakers Beach House. Handhavers controleren hier streng op en geven bekeuringen bij overtreding aan de hondenbezitter.

Bezoek de website van Grand Hotel Huis ter Duin voor meer informatie over het hondenbeleid.