Dip van gepofte aubergine en walnoten | gezouten boter
Lunch
Gerookte kippendij | bacon | ei | tomaat | truffelmayonaise | Franse frites
Bio meergranenbrood | aardappelsalade | romige cocktailsaus
Gamba | wakadori kip | spitskool | noedels | bosui
Oesters
Klassiek | sjalot | rode wijnazijn | 6 stuks
Chapon oesters | Thaise yoghurt | zoetzure komkommer | krokante zeewier | 6 stuks
Chapon oesters | warm geserveerd | Oosterse dressing | bosui | 6 stuks
Zeeuwse platte 5/0
Rode wijn azijn | sjalot | 6 stuks
Gegratineerd | schuim van whiskey | appel | witlof | 6 stuks
Soepen
Enoki | kastanje | eekhoorntjesbrood
Gerookte paling | sushirijst | bosui | koriander
Salades
Gerookte zalm | gamba’s | Romeinse salade | komkommeratjar | krokante rijst | gember-limoen dressing
Rode linzen | vijgen | 5 spices | romige geitenkaas | gerookte amandel Supplement Ibericoham +9.5
Sides
Witlof | geroosterd | schuim van gruyère | bacon V Knolselderij | hoisin | bladselderij V
Voorgerechten
Canadese kreeft | knolselderij | miso | pompoen | amandel | sinaasappel
Tartaar van dorade | avocado | paprika | koriander | vinaigrette van mango
Duinbloemen | Japanse aardappelsalade | shiso | zeewier | citrusgel
Truffeldressing | rucola | Reypenaer kaas | krokante uitjes
Yukhoe | shiso | crème van eidooier | nashi peer | gerookte sesam
Supplement gehakte oester, per stuk +4.5
Supplement Imperial Blck Pearl kaviaar, per 5 gram +18.5
Supplement Imperial Oscietra kaviaar, per 5 gram +24.5
Zacht gegaard | bospeen | kimchi | krokante boekweit | citrus lak
Bulgur | curry | gerookte mozzarella | krokante kikkererwt
Verschillende bereidingen van butternut | bospaddenstoel | gemarineerde pinda
Aardpeer | zuurkool | chorizo | dille beurre blanc
Supplement gerookte Boschypaling +12.5
Supplement Imperial Blck Pearl kaviaar per 5 gr. +18.5
Supplement Imperial Osciëtra kaviaar per 5 gr. +24.5
Hoofdgerechten
Pastinaak | boerenkool | bundelzwam | crumble van oude kaas en hazelnoot
Fregola | artisjok | schuim van prei | pulpo | saus van langoustine
Verse friet | wilde spinazie | remouladesaus
Diverse schaal- en schelpdieren | spaghetti | knoflook | sauce Americaine
Gebakken ui | tomaat | truffelmayonaise | cheddar | bacon | Franse frites
Zacht gegaard | schorseneer | paddenstoelen | winterpostelein | jus van truffel
Gepofte ui | savooiekool | kaantjes | pommes fondant | jus van rode wijn
Peterseliewortel | topinambour | krokant van Old Alex | beurre noisette
Crème van zeewier | truffel | krokante aardappel | bieslook
Relish van Amsterdamse ui | rode kool | Joppiesaus
Fruits de Mer
Diverse schaal- en schelpdieren | 1/2 Canadese kreeft | 100 gram king crab | Chapon oesters | gamba’s | Breakers Bread | koude sauzen Items extra bij de Fruits de Mer te bestellen:
100 gram
100 gram
30 gram
30 gram
1/2
3 stuks
100 gram
per stuk
Wandeling door de kaart
Dessert
Pure Valrhona chocolade | hazelnoot | Golden chocolate fudge | sinaasappel
Koffie – vanille - baba au rum - amandel
Pistache | merengue | vanille ijs
Roomijs: vanille | hazelnoot | pure chocolade Sorbet: framboos | mango | bloedsinaasappel
Chocolade brownie | diverse soorten chocolade
Een selectie van 5 Nederlandse kazen samengesteld door onze kaasmeesters Louis en Miranda van der Velde van Alexanderhoeve in Katwijk.